Leasing

Naast particulieren, kunnen ook leasingbedrijven rekenen op onze jarenlange ervaring in de professionele bandenwereld en een service op maat.

Hieronder heeft alvast een overzicht van de voornaamste leasingmaatschappijen waar wij als bandenspecialist mee samenwerken. Heeft u zelf een aanzienlijke vloot? Wenst u gebruik de maken van onze diensten? Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier en wij maken u een passende offerte.

Net uw nieuwe leasewagen ontvangen ? Proficiat ! En hebt U winterbanden in Uw leasecontract ? Helemaal geweldig ! Uw leasemaatschappij is zeer begaan met de veiligheid van U en Uw familie : zij biedt U een supplementaire set kwalitatieve winterbanden aan, welke U nu reeds opzij kan laten zetten, voor plaatsing volgens Uw afspraak ! Winterbanden garanderen U optimale grip en korte remweg, wanneer sneeuw en ijzel de wegen slecht berijdbaar maken.

Heeft u een nieuwe leasingwagen en heeft u nog nieuwe winterbanden nodig? *

Om er zeker van te zijn dat uw winterbanden nu reeds voor uw wagen voorbehouden worden, selecteer dan via deze link (www.donckers.be/bestel-online-uw-eerste-set-winterbanden) uw leasingmaatschappij. Met een strikt minimum aan benodigde info zorgen wij er voor dat uw winterbanden voor u gereserveerd blijven staan, tot datum en uur van uw afspraak !

* Deze procedure is enkel van toepassing voor bestuurders met nieuwe leasingwagens.

Onze leasingpartner

Maak nu een afspraak online

Vermijd lange wachttijden voor uw bandenwissel en maak snel een online afspraak. Deze module is toegankelijk voor de klanten met/zonder actieve bandenopslag in het filiaal, klanten die een uitlijning wensen of nieuwe banden willen aankopen.

Maak een afspraak!

Onze partners:

Bereik ons

 09/357.44.44
 evergem@bestdrive.be
 Hooiwege 40, 9940 Evergem
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps